» Vezi cît costă echipamentul complet de schi
» Mii de schiori pe Valea Prahovei
» Se schiază la Straja
» Volkl încurajează şi răsfaţă schioarele
Cauta
  

Loitzl s-a impus şi în etapa de la Innsbruck

Loitzl, care a fost şi învingătorul celei de-a doua etape disputate la Garmisch-Partenkirchen (Germania), s-a impus la Innsbruck graţie unor sărituri de 126,5 şi 128,5 metri, pentru care a primit 261 de puncte.

Austriacul i-a devansat astfel pe compatrotul său Gregor Schlierenzauer (126 şi127,5 metri şi 260,3 p) şi pe germanul Martin Schmitt (128,5 şi 125,5 metri şi 257,7 puncte).

După acestă victorie, Loitzl şi-a consolidat poziţia de lider în clasamentul general, unde este urmat de Simon Ammann, marele perdant al zilei, care a încheiat concursul de la Innsbruck doar pe poziţia a opta.

Câştigătorul primei etape a turneului a fost elveţianul Simon Ammann, care s-a impus pe 29 decembrie în întrcerea de la Oberstdorf, fiind urmat de austriacul Wolfgang Loitzl şi de rusul Dimitri Vassiliev.

Cea de-a doua etapă a turneului l-a avut câştigător pe austriacul Wolfgang Loitzl, care a fost urmat de Simon Ammann şi de finlandezul Harri Olli.

După etapa de la Garmisch-Partenkirchen, Loitzl a preluat şi şefia clasamentului general (561,5), devansându-l pe Ammann cu o jumătate de punct.

Ediţia 2009 a Turneului celor Patru Trambuline se va termina marţi, când se va desfăşura ultima etapă, la Bischofshofen, în Austria.

Turneul celor Patru Trambuline, cel mai prestigios concurs de sărituri cu schiurile, se află la cea de-a 57-a ediţie. Ultimul câştigător al acestei comeptiţii este finlandezul Janne Ahonen, care este în acelaşi timp şi recordmanul turneului, cu 5 ediţii câştigate. Ahonen s-a retras din competiţii în primăvară, când a pus capăta carierei sale.

Sursa: NewsIn

Postata in : Stiri de iarna

Comenteaza

Pentru a adauga un comentariu trebuie sa fiti logat. Pentru a va autentifica click aici. Daca doriti sa va creati un cont click aici.
   
» User
» Parola
    Tine-ma minte!
Am uitat parola - Cont nou!

   
Vrei să cîştigi o pereche de schiuri K2 LTD BMW X1? Răspunde

O ediţie limitată de numai 500 de exemplare la nivel mondial de schiuri speciale de freestyle!

Îţi plac?

Răspunzi la întrebare şi K2 pot fi ale tale!

Esti la un CLICK de o pereche formidabila de schiuri!

CISTIGA

SCHIURILE!

 


   

 


...............................................................................................

 

   

   


   


   

       

   
Sinteti mulţumiţi de starea pârtiilor din Romania?

Da
Nu

  Rezultate - Arhiva

     

   

   


© Continutul acestui site este proprietatea SC Unlimited Sport Media SA ®   Powered by 3Waves Net  

Studiul de Audienta si Trafic Internet