» Vezi cît costă echipamentul complet de schi
» Mii de schiori pe Valea Prahovei
» Se schiază la Straja
» Volkl încurajează şi răsfaţă schioarele
Cauta


Care este Top 3 pirtii unde va place sa schiati in Romania?
 Comenteaza

Ne leaga pe toti aceeasi pasiune. Ar fi interesant sa vedem optiunile fiecaruia intr-un Top 3 realizat pentru pirtiile din Romania

Mai mult
- 15.12.2007 | Postata in PartiiPirtii Banat
 Comenteaza

Comuna Straja este situata la 9 km de Lupeni. Accesul in comuna se face din oras cu telescaunul, o calatorie durind 23 de minute. peisajul este insa mirifc. Sezonul de schi tine din decembrie pina in aprilie, iar in zona sint zeci de pensiuni primitoare pentru turisti.

Mai mult
- 21.12.2006 | Postata in PartiiPirtii Sibiu
 Comenteaza

Bâlea Lac este locul ideal pentru schi extrem. In zona nu exista decit pirtii naturale, care fac posibile coboriri pe trasee de peste 10 kilometri lungime. In fiecare an, aici se construieste un hotel de gheata, in imediata apropiere a cabanei, situata la 2.034 m altitudine.

Mai mult
- 21.12.2006 | Postata in PartiiPirtii Sinaia
 Comenteaza

Sinaia se află în judeţul Prahova, la circa 60 km nord-vest de Ploieşti şi la 50 km sud de Braşov. Amplasat într-o zonă muntoasă pe valea râului Prahova, altitudinea oraşului variază între 767m şi 860m. Beneficiind de un cadru natural pitoresc, Sinaia are statut de staţiune turistică şi balneo-climaterică.

Mai mult
- 21.12.2006 | Postata in PartiiPirtii Valea Prahovei
 Comenteaza

Azuga este statiunea montana cu cea mai lunga si cea mai moderna pirtie de ski din Romania.Se afla in muntii Bucegi la o altitudine de 1110m. Buşteni este un mic oraş de munte în nordul judeţului Prahova, Muntenia, în centrul României. Este localizat pe Valea Prahovei, la poalele Munţilor Bucegi, care au altitudinea maximă de 2500 m.

Mai mult
- 21.12.2006 | Postata in PartiiPirtii depresiunea Brasovului
 Comenteaza

Numele Bran vine din limba turca si inseamna poarta. Cu toate aceasta, localitatea Bran nu avea nici o legatura cu satul Poarta, ele erau despartite initial de o padure deasa de brad si fag, padure ce se intindea dinspre sud-estul actualului castel pana la biserica ortodoxa a satului Poarta.

Mai mult
- 21.12.2006 | Postata in PartiiPirtii Predeal
 Comenteaza

Toate pirtiile sint dotate cu instalatii de produs zapada artificiala. Este singurul loc din tara unde se poate schia si daca nu ninge, cu conditia ca temperatura sa fie sub -5 grade Celsius.

Mai mult
- 21.12.2006 | Postata in PartiiPirtii Poiana Brasov
 Comenteaza

Poiana Braşov este o staţiune pentru sporturile de iarnă din România, fiind o atracţie turistică de renume internaţional. Ea dispune de 12 pârtii de schi cu grade diferite de dificultate, terenuri de sport, un lac, discoteci, baruri şi restaurante. Cazarea este asigurată în hoteluri de lux, pensiuni, vile sau cabane. De asemenea, în Poiană se află o staţie de ambulanţă şi una de poliţie precum şi un oficiu poştal.

Mai mult
- 21.12.2006 | Postata in PartiiPirtii Harghita si Covasna
 Comenteaza

Cea mai cunoscuta statiune este Baile Harghita, spre care accesul se face pe DN 13A dinspre Miercurea Ciuc. Orasul Toplita are 2 pirtii dotate cu nocturna si instalatie de zapada artificiala, piste ideale pentru iubitorii de slalom. In apropiere de Gheorghieni, la Ciumani, s-au amenajat doua pirtii in cascada, ambele masurind in total 1.500 m. La Baile Homorod exista o pirtie excelenta, dar altitudinea destul de joasa nu favorizeaza un sezon de schi prea lung.

Mai mult
- 21.12.2006 | Postata in PartiiPirtii Ardeal
 Comenteaza

La Piatra Fintinele, in jud. Bistrita Nasaud, se afla o instalatie unicat in Romania. Avind doar un singur loc, telescaunul este montat intr-o caldare si are doua statii intermediare. Pirtia e situata in apropierea castelului lui Dracula.

Mai mult
- 21.12.2006 | Postata in PartiiPirtii Moldova
 Comenteaza

In judetul Neamt, pirtia din localitatea Durau este in proprietatea Mitropoliei Moldovei, fiind administrata de manastirea de maici din localitate.

Mai mult
- 21.12.2006 | Postata in PartiiPirtii Vatra Dornei
 Comenteaza

Statiunea din Bucovina beneficiaza de 3 partii de schi, doua in centrul orasului.

Mai mult
- 20.12.2006 | Postata in PartiiImagini live
 Comenteaza

Vezi imagini live pe siteul Jurnalului: http://www.jurnalul.ro/skiexpress/

Mai mult
- 20.12.2006 | Postata in PartiiPirtii Maramures
 Comenteaza

Statiunea Izvoare Statiunea este situata la 30 km de Baia Mare. Cele 3 pirtii se afla la poalele Virfului Ignis si sint ideale pentru incepatori. Atentie, in statiune nu exista nici un centru de inchiriat schiuri sau placi de snowboard!!!

Mai mult
- 20.12.2006 | Postata in PartiiSchiuri
 ComenteazaMai mult
- 20.12.2006 | Postata in Partii

   
» User
» Parola
    Tine-ma minte!
Am uitat parola - Cont nou!

   
Vrei să cîştigi o pereche de schiuri K2 LTD BMW X1? Răspunde

O ediţie limitată de numai 500 de exemplare la nivel mondial de schiuri speciale de freestyle!

Îţi plac?

Răspunzi la întrebare şi K2 pot fi ale tale!

Esti la un CLICK de o pereche formidabila de schiuri!

CISTIGA

SCHIURILE!

 


   

 


...............................................................................................

 

   

   


   


   

       

   
Sinteti mulţumiţi de starea pârtiilor din Romania?

Da
Nu

  Rezultate - Arhiva

     

   

   


© Continutul acestui site este proprietatea SC Unlimited Sport Media SA ®   Powered by 3Waves Net  

Studiul de Audienta si Trafic Internet