» Vezi cît costă echipamentul complet de schi
» Mii de schiori pe Valea Prahovei
» Se schiază la Straja
» Volkl încurajează şi răsfaţă schioarele
Cauta


Vezi cît costă echipamentul complet de schi
 Comenteaza

Cum zăpadă este din belşug şi copiii sînt în vacanţă, Libertatea face un calcul al costului echipamentului de schi şi snowboard. Cînd mergeţi pe pârtie este indicat să aveţi echipament complet, pentru a evita accidentele. Un costum de schi format din geacă şi pantaloni poate costa 400 de lei, în timp ce Schiurile, clăparii şi beţele pot ajunge la 2000 de lei.

Mai mult
- 22.12.2009 | Postata in DiverseMii de schiori pe Valea Prahovei
 Comenteaza

Zăpada care s-a aşternut în ultimele zile a adunat mii de iubitori ai sporturilor de iarnă pe Valea Prahovei. La Buşteni, Predeal şi Poiana Braşov pârtiile sînt în cele mai bune condiţii pentru schi şi snowboard.

Mai mult
- 19.12.2009 | Postata in Stiri de iarnaSe schiază la Straja
 Comenteaza

De cîteva zile iarna s-a instalat la munte. La Straja se schiază de cîteva zile. Zăpada care s-a aşternut oferă schiorilor posibilitatea de a-şi practica sportul preferat.

Mai mult
- 15.12.2009 | Postata in Stiri de iarnaVolkl încurajează şi răsfaţă schioarele! Mai multe în Jurnalul de schi pe 10 decembrie cu Jurnalul Naţional
 Comenteaza

Deşi femeile schiază la fel de bine ca bărbaţii, studiile au arătat că leziunile la genunchi sînt de două ori mai frecvente la ele. Volkl lansează conceptul Bio-Logic, care înseamnă armonie, dinamică şi reducerea oboselii pentru ca fiecare coborîre să fie o pură plăcere.

Mai mult
- 04.12.2009 | Postata in Stiri de iarnaStadionul Olimpic din Beijing va fi transformat în pistă de schi în această iarnă
 Comenteaza

Stadionul Olimpic din Beijing, cunoscut şi sub numele de Cuib de Pasăre, va fi transformat în pistă de schi, aici urmând să fie montată o rampă, iar inaugurarea va avea loc pe 19 decembrie, informează cotidianul Marca.

Mai mult
- 30.11.2009 | Postata in Stiri de iarnaOpt femei vor să meargă pe schiuri pînă la Polul Sud
 Comenteaza

Opt femei şi-au stabilit tabăra în Antarctica şi se pregătesc să meargă pe schiuri pînă la Polul Sud. Schiind înre 6 şi 10 ore pe zi, ele vor parcurge 800 de kilometri pînă la Polul Sud în aproximativ 40 de zile. Fiecare trage cîte o sanie cu mîncare şi echipament care cîntăreşte 80 de kilograme.

Mai mult
- 23.11.2009 | Postata in DiverseSCHI ALPIN: Prima schimbare de tricou
 Comenteaza

Trei etape trecusera din Cupa Mondiala pana duminica si toti cei trei campioni ai probelor disputate - Tanja Poutiainen, Didier Cuche, Maria Riesch - isi pastrasera tricoul rosu de invingatori si in noul sezon. Dupa prima mansa din Levi, asa spera si Jean-Baptiste Grange, campionul slalomului. Nu era primul, dar il putea bate pe umar peste colegul sau Julien Lizeroux pe neasteptatul lider la jumatate, Andre Myhrer. 37 de sutimi sunt recuperabile lejer, mai ales ca suedezii sunt faimosi pentru cat risca. Fusese oricum o mansa stransa, alti 5 adversari aveau intarzieri de pana in 25 de sutimi fata de Grange, pastrand sperante intacte pentru un podium final.

Mai mult
- 17.11.2009 | Postata in DiverseÎncepe construcţia hotelului de gheaţă de la Bâlea
 Comenteaza

Pe 15 noiembrie începe constucţia hotelului de gheaţă de la Bâlea Lac. Anul acesta tema este "Gândire rece". Hotelul va avea 10 camere duble, un restaurant şi un bar de gheaţă. Fiecare cameră va purta numele unui filosof. Pe holuri vor fi expuse statui din gheaţă ale filosofilor. O noapte de cazare în hotelul de gheaţă va costa 99 de lei.

Mai mult
- 05.11.2009 | Postata in DiverseA nins pe Valea Prahovei
 Comenteaza

1 din 2
Prognoza meteorologilor s-a confirmat. Valea Prahovei a fost acoperită de un strat de zăpadă. Cel mai mult a nins la Azuga iar dacă temperaturile se menţin scăzute va mai ninge. Şi în Buşteni şi Poiana Braşov primii fulgi de nea şi-au făcut apariţia.

Mai mult
- 30.10.2009 | Postata in Stiri de iarna


Imagini   Video

Pîrtieee oameni ... Vine robotul schior
 Comenteaza

Un slovac a inventat robotul care schiază. Bojan Nemec a spus că scopul lui este ca acest robot să poată schia singur, folosind carvingul.

Mai mult
- 27.10.2009 | Postata in DiverseSezonul de schi se apropie cu paşi repezi
 Comenteaza

Sezonul de schi se apropie cu paşi repezi. A început să ningă timid în mai multe zone ale ţării. Pe pîrtia de la Cavnic s-a putut schia încă de week-end-ul trecut.

Mai mult
- 20.10.2009 | Postata in Stiri de iarnaFranţa şi Germania se bat pentru organizarea JO 2018
 Comenteaza

Franţa este favorită pentru a organiza Jocurile Olimpice de iarnă din 2018

Mai mult
- 02.03.2009 | Postata in Diverse

   
» User
» Parola
    Tine-ma minte!
Am uitat parola - Cont nou!

   
Vrei să cîştigi o pereche de schiuri K2 LTD BMW X1? Răspunde

O ediţie limitată de numai 500 de exemplare la nivel mondial de schiuri speciale de freestyle!

Îţi plac?

Răspunzi la întrebare şi K2 pot fi ale tale!

Esti la un CLICK de o pereche formidabila de schiuri!

CISTIGA

SCHIURILE!

 


   

 


...............................................................................................

 

   

   


   


   

       

   
Sinteti mulţumiţi de starea pârtiilor din Romania?

Da
Nu

  Rezultate - Arhiva

     

   

   


© Continutul acestui site este proprietatea SC Unlimited Sport Media SA ®   Powered by 3Waves Net  

Studiul de Audienta si Trafic Internet