» Vezi cît costă echipamentul complet de schi
» Mii de schiori pe Valea Prahovei
» Se schiază la Straja
» Volkl încurajează şi răsfaţă schioarele
Cauta
  

Campionatul mondial de ski 2013

Campionatul mondial de ski FIS 2013 s-a tinut in Schladming, Styria, Austria, incepand cu 4 februarie pana pe 17 februarie. Anul acesta s-a inregistrat un numar record de participant si tari de origine a participantilor. Inainte de anul acesta, Schladming a mai fost gazda campionatului mondial in 1982. Intre 1982 si 2013, Schladming a mai incercat sa gazduiasca campionatul mondial de 2 ori, insa nu a reusit. Pentru a gazdui finala din acest an, Schladming a concurat cu Beaver Creek/Vail, Cortina D’Ampezzo si St. Moritz. Schladming a castigat gazduirea campionatului mondial din 2013, Beaver Creek/Vail pe cel din 2015 iar St. Moritz pe cel din 2017.

La masculin, la intrecerea ’’Downhill’’ a castigat medalia de aur norvegianul Aksel Lund Svindal, urmat de castigatorul medaliei de bronz Dominik Paris din Italia si David Poisson din Franta.

La ’’Super G’’, invingator a iesit americanul Ted Ligety, urmat de francezul Gauthier de Tessieres, norvegianul Aksel Lund Svindal incheind podiumul.

La ’’Giant Slalom’’, americanul Ted Ligety a urcat pe cea mai inalta treapta pentru a doua oara, urmat fiind de Marcel Hirscher din Austria si Manfred Molgg din Italia.

La ’’Slalom’’ austriacul Marcel Hirscher a reusit sa urce pe cea mai inalta treapta, urmat de Felix Neureuther din Germania si Mario Matt din Austria.

La ’’Super Combinat’’ americanul Ted Ligety a urcat pentru a treia oara pe cea mai inalta treapta a podiumului, urmat fiind de Ivica Kostelic din Croatia si Romed Baumann din Austria.

La feminim, la intrecerea ’’Downhill’’ a castigat medalia de aur frantuzoaica Marion Rolland, urmata de castigatoarea medaliei de bronz Nadia Fanchini din Italia si Maria Hofl-Riesch din Germania.

La ’’Super G’’, invingatoare a iesit slovena Tina Maze, urmata de elvetianca Lara Gut, americanca Julia Mancuso incheind podiumul.

La ’’Giant Slalom’’, frantuzoaica Tessa Worley a urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului, urmata fiind de Tina Maze din Slovenia si Anna Fenninger din Austria.

La ’’Slalom’’ americanca Mikaela Shiffrin a reusit sa urce pe cea mai inalta treapta, urmata de Michaela Kirchgasser din Austria si Frida Hansdotter din Suedia.

La ’’Super Combinat’’ reprezentanta Germaniei, Maria Hoffl-Riesch, a castigat medalia de aur, urmata de Tina Maze din Slovenia si Nicole Hosp din Austria.

La concursul pe echipe, pe prima pozitie s-a clasat tara gazda, Austria, urmata de Suedia si Germania.

La finalul competiei, Statele Unite ale Americii a terminat cu 5 medalii (4 de aur si 1 de bronz), Austria cu 8 medalii (2 de aur, 2 de argint, 4 de bronz), Franta cu 4 medalii (2 de aur, 1 de argint, 1 de bronz), Slovenia cu 3 medalii (1 de aur, 2 de argint), Germania cu 4 medalii (1 de aur, 1 de argint, 2 de bronz), Norvegia cu 2 (1 de aur, 1 de bronz), Italia cu 3 medalii (2 de argint, 1 de bronz), Suedia cu 2 medalii (1 de argint, 1 de bronz), Croatia si Elvetia fiecare cu cate 1 medalie, de bronz.

Odata cu acest eveniment sustinut in Austria, PokerStars a organizat un eveniment numit PokerStars Snowfest. Evenimentul s-a bucurat de un success foarte mare si la finalul acestuia Marius Pospiech din Germania a fost declarat castigator. Din cei 194 participanti, Marius a castigat trofeul si 50.000 euro, dintr-un premiu total de 188.180 euro.

-  Scris de kiulsdsada (2013-09-05 13:45:48) | 0 Comentarii
-  Austria » Schladming , Styria,

- Pentru a adauga un comentariu trebuie sa fiti logat.
- Pentru a va autentifica click aici. Daca doriti sa va creati un cont click aici.
   
» User
» Parola
    Tine-ma minte!
Am uitat parola - Cont nou!

   
Vrei să cîştigi o pereche de schiuri K2 LTD BMW X1? Răspunde

O ediţie limitată de numai 500 de exemplare la nivel mondial de schiuri speciale de freestyle!

Îţi plac?

Răspunzi la întrebare şi K2 pot fi ale tale!

Esti la un CLICK de o pereche formidabila de schiuri!

CISTIGA

SCHIURILE!

 


   

 


...............................................................................................

 

   

   


   


   

       

   
Sinteti mulţumiţi de starea pârtiilor din Romania?

Da
Nu

  Rezultate - Arhiva

     

   

   


© Continutul acestui site este proprietatea SC Unlimited Sport Media SA ®   Powered by 3Waves Net  

Studiul de Audienta si Trafic Internet